Γνώμες
Από την πολιτική του «πούλα – πούλα» στη φιλοσοφία του «παραχώρησε και αξιοποίησε» PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την vdella   
Τετάρτη, 11 Ιούλιος 2018 21:42

limaniigmΤου Νίκου Ροδόπουλου*

Σε μια χώρα που γεωγραφικά αποτελεί το επίνειο της Ευρώπης, η ύπαρξη οργανωμένων λιμένων αποτελεί την ελάχιστη προϋπόθεση για την εκπλήρωση του ρόλου της.

Πέρα λοιπόν από οποιαδήποτε πολιτική σκοπιμότητα, η «πολιτική» της οικονομίας πρέπει, όχι απλά να αναδείξει, αλλά να υλοποιήσει και μάλιστα άμεσα τα απολύτως απαραίτητα.

Η πρώτη ουσιαστική δράση είναι ο καθορισμός της ταυτότητας και ο λόγος ύπαρξης του κάθε λιμανιού.

Περισσότερα...
 
ΑΕΙ στην Ηγουμενίτσα: Μας πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την vdella   
Δευτέρα, 07 Μάιος 2018 18:18

tei igoumenitsasΓράφει ο Γεώργιος Β. Ντάνης*

Η ανακοίνωση του νομοσχεδίου για την απορρόφηση του ΤΕΙ Ηπείρου από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, έφερε δυσάρεστες εκπλήξεις για την πρωτεύουσα της Θεσπρωτίας. Έτσι για ακόμη μια φορά γίναμε το αποπαίδι της Ηπείρου, καθώς οι συντάκτες και εκείνοι που εισηγούνται το νομοσχέδιο μας πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες.

Περισσότερα...
 
Άρθρο: Οι δύο γραμμές της κυβέρνησης και στην Παιδεία! PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την vdella   
Δευτέρα, 12 Μάρτιος 2018 17:47

του Γιώργου Β.Ντάνη*

Share Button

Η συζήτηση για την συγχώνευση των δύο ΑΕΙ της Ηπείρου που κρατάει εδώ και κάποιους μήνες ανέδειξε τις ρουσφετολογικές αντιλήψεις της Κυβέρνησης ακόμα και στα θέματα της παιδείας. Με την απαξίωση των ακαδημαϊκών κριτηρίων τα οποία επικαλούνται κατά το δοκούν και με αόριστες και γενικόλογες ανακοινώσεις ασκούν την πολιτική των μετα- (ή από-)ρυθμίσεων και στην παιδεία.

Περισσότερα...
 
Ανυπόστατες διεκδικήσεις του αλβανικού εθνικισμού PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την vdella   
Πέμπτη, 22 Φεβρουάριος 2018 23:17

mpezas_ygeiasΤου  ΑΝΤΩΝΗ ΜΠΕΖΑ

Πρώην υπουργούκαι βουλευτή Θεσπρωτίας

Αυτή την περίοδο η πατρίδα μας επιχειρεί να διευθετήσει χρονίζουσες διαφορές  που ταλανίζουν τις σχέσεις της με την Αλβανία και την ΠΓΔΜ. Ειδικά για την περίπτωση της Αλβανίας, Τίρανα και Αθήνα μεταδίδουν κλίμα  αισιοδοξίας ότι εντός των επόμενων μηνών οι διαπραγματεύσεις, που διεξάγονται μυστικά  σε επίπεδο υπουργών Εξωτερικών, θα έχουν ολοκληρωθεί  καθώς στη σύνοδο της Ευρωπαϊκής Ένωσης που θα γίνει τον Ιούνιο,  η αλβανική πλευρά αναμένει να της χορηγηθεί ημερομηνία έναρξης  ενταξιακών διαπραγματεύσεων.

Περισσότερα...
 
Η Θεσπρωτή δημοσιογράφος και ανταποκρίτρια της ΕΡΤ Βάσω Γκόρου απαντάει στον Μανώλη Καψή PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την vdella   
Κυριακή, 03 Δεκέμβριος 2017 20:11
Share Button

Με ένα… «βαρυσήμαντο» άρθρο του σε ιστοσελίδα ο Μανώλης Καψής, αποφαίνεται ότι η ΕΡΤ δεν χρειάζεται ανταποκριτή στην Ηγουμενίτσα, γιατί… «τι ειδήσεις μπορεί να παράγει η Ηγουμενίτσα»!!!

Ο κ. Καψής, προκειμένου να βγάλει το μένος του προς τον Υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής και μαζί όλη τη χολή του για την ΕΡΤ, βρήκε αυτό και μόνο αυτό ως επιχείρημα!!!

Τον ανταποκριτή στην Ηγουμενίτσα!

Κι αναρωτιέται τι χρειάζεται εφόσον, κατά την (αστήρικτη με επιχειρήματα) γνώμη του, η Ηγουμενίτσα δεν παράγει ειδήσεις!

Στο αιώνιο δημοσιογραφικό ερώτημα «τι είναι είδηση» δεν κατάφεραν να δώσουν ακριβή ορισμό δημοσιογράφοι πολύ πιο σπουδαίοι από τον Μανώλη Καψή..

Το ερώτημα γι αυτόν είναι αν ξέρει που βρίσκεται η Ηγουμενίτσα…

Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 1 από 14
copyright ©2010 vdella.com -- powered by web-way