Αυτοδιοίκηση
Γιορτή των Ενόπλων Δυνάμεων την Τρίτη στο Φιλιάτι PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την vdella   
Σάββατο, 18 Νοέμβριος 2017 20:07
Σας ενημερώνουμε ότι την Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017 θα τελεσθεί η εορτή των Ενόπλων Δυνάμεων στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου της πόλης των Φιλιατών.
Μετά την επίσημη δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου θα ακολουθήσει επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων, από τους εκπροσώπους των φορέων του Νομού Θεσπρωτίας, στον Μνημείο Πεσόντων της πόλης των Φιλιατών.
Περισσότερα...
 
ΔΕΥΑ Ηγουμενίτσας: χρηματοδότηση δύο έργων μέσω των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων ΙNTERREG PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την vdella   
Τετάρτη, 15 Νοέμβριος 2017 18:00
Share Button

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Ηγουμενίτσας (ΔΕΥΑΗ) ανακοινώνει:

Α. Την χρηματοδότηση της πράξης «Προμήθεια, εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία εξοπλισμού απομακρυσμένης ανάγνωσης μετρήσεων για τη βελτιστοποίηση της διαχειριστικής λειτουργίας των μεγάλων καταναλώσεων και μείωση του μη ανταποδοτικού νερού, σε επιλεγμένες θέσεις του δικτύου ύδρευσης αρμοδιότητας της ΔΕΥΑ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ» ως εταίρος/δικαιούχος στο έργο «Networking for Reciprocal Safe Cross Border Water Supply towards a Worth Living Environment – SaveSafeWater» (Χρηματοδότηση: Διασυνοριακό Πρόγραμμα Συνεργασίας ΙNTERREG IPA II Cross-border Cooperation Programme Greece-Albania 2014-2020, Π/Υ 930.000€).

Περισσότερα...
 
Καταγραφή ζημιών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την vdella   
Τρίτη, 14 Νοέμβριος 2017 19:06

igmdimarxeioΚαλούνται οι πολίτες που υπέστησαν ζημιές από τα ακραία καιρικά φαινόμενα τoυ Σαββάτου 11-11-2017 να το δηλώσουν άμεσα στο Δήμο Ηγουμενίτσας και συγκεκριμένα στη γραμματεία των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου (κα Μαρία Νάκα) η οποία βρίσκεται στον 3ο Όροφο του Δημαρχιακού Μεγάρου Ηγουμενίτσας (Σουλίου 3, Ηγουμενίτσα 46100)

Περισσότερα...
 
Οι κοινωνικές δομές του Δήμου Ηγουμενίτσας PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την vdella   
Τρίτη, 14 Νοέμβριος 2017 18:46

igmdimarxeioΤρεις κοιωνικές δομές, χρηματοδοτεί το Ε.Π. «Ήπειρος 2014-2020», Άξονας Προτεραιότητας 5 «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Κοινωνική Ένταξη και Καταπολέμηση Διακρίσεων» και συγχρηματοδοτεί το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο, στο Δήμο Ηγουμενίτσας. Πρόκειται για το Κέντρο Κοινότητας, το Κοινωνικό Παντοπωλείο και το Κοινωνικό Φαρμακείο. Δομές που στόχο έχουν, στην Ελλάδα της κρίσης, να βοηθήσουν τις πιο ευάλωτες και ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού. Αναλυτικά:

Περισσότερα...
 
Βιολογικοί και ταμείο αναπλάσεων για Άρτα, Πρέβεζα και Ηγουμενίτσα... PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την vdella   
Παρασκευή, 10 Νοέμβριος 2017 20:55

igm1Τα αποχετευτικά δίκτυα, οι βιολογικοί καθαρισμοί αλλά κι ένα μικρό ταμείο που δημιουργείται για την χρηματοδότηση έργων ανάπλασης, αποτελεί το αντιστάθμισμα για τους Δήμους Άρτας, Πρέβεζας και Ηγουμενίτσας έναντι του Σχεδίου Βιώσιμης Ανάπτυξης που αφορά αποκλειστικά στο Δήμο Ιωαννιτών.

Αυτό τόνισε ο Περιφερειάρχης Ηπείρου με αφορμή το αίτημα που κατέθεσαν οι τρεις Δήμοι και αποτέλεσε αντικείμενο συζήτησης στην Επιτροπή Παρακολούθησης του ΠΕΠ Ηπείρου.

Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή, 10 Νοέμβριος 2017 21:14
Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 1 από 147
copyright ©2010 vdella.com -- powered by web-way